Тиенда Гурме

Batán de Salas de Beroz

След почти 30 години опит в сферата на производството, дистрибуцията и международната търговия с хранителни стоки, собственикът на водещата в бранша компания КЛАС ФУД ЕООД, Чавдар Спасов, поставя началото на ТИЕНДА ГУРМЕ.

ТИЕНДА / TIENDA означава магазин на испански език. Фокусът на младата компания е съсредоточен върху внимателно селектирани нишови и деликатесни храни и напитки от целия свят.

ТИЕНДА ГУРМЕ Ви предлага голямо разнообразие от продукти и вкусове, характерни за Испания – меса и колбаси, вина, зехтин и маслини, както и други интересни деликатесни и редки храни. За да задоволим изтънчените вкусове на нашите клиенти, сме подбрали и висок клас хранителни продукти от други държави. Всички те са произведени по най-високите стандарти и изисквания за качество в хранително-вкусовата индустрия и са придружени от съответните сертификати и спецификации. Така удостоверяваме контролирания процес на производство, започващ от храненето на животните, продължаващ с обработката на продуктите от най-квалифициран персонал и завършващ с надеждна логистика, осигурена от нас.

Уебсайт: www.tiendagourmet.bg